De Speeltuinen

Grou is een superactief, gezellig dorp waar sport en spel centraal staan. Dat is te zien aan de vele spelvoorzieningen. Voorzieningen voor iedereen, niet alleen voor onze kinderen maar zeker ook voor onze gasten in Grou. Trek een sportieve outfit aan en maak er een leuke dag van samen! In dit dorp geen gebrek aan speeltuinen. Schommels, glijbanen en duikelrekken zijn op verschillende plekken te vinden in Grou.

Beleeftuin aan de Sudfinne
In deze prachtige speeltuin staat beleving op de eerste plaats. Je kunt hier heerlijk klimmen en klauteren en met schepnetjes op zoek naar de waterdiertjes! Op deze plek is ook een prachtig beachvolleybalveld.

Waterpret bij het Zeilcentrum
In Grou naar het strand? Ja dat kan. Naast het Zeilcentrum is een zwemstrandje met speeltoestellen zoals een klimtoestel met glijbaan en schommels voor de kleintjes en veel zand om te zonnen en in te spelen. Een echte aanrader! Ook voor de oudere kinderen is dit een heerlijke plek om te verblijven, te zwemmen, voetballen en vrienden te ontmoeten.
Let op! Zwemmen is op eigen risico, een strandwacht is niet aanwezig.

Speeltuin “Koningin Julianastraat”
Uitgezwommen, maar nog niet uitgespeeld? Steek dan bij het zwemstrandje de Prinses Wilhelminastraat over en loop via de Koningin Julianastraat naar een openbare groene en avontuurlijke speelplaats voor kinderen. Er zijn diverse speeltoestellen van en met natuurlijke uitstraling. Deze speeltuin ligt beschut tussen de woningen.

Speeltuin aan de Hoxma
Gezellig spelen, rennen en genieten. Deze speeltuin ligt tussen de woningen en is te vinden tijdens de wandeling van het centrum naar de Play SkateCourt Grou.