Het InformatiePunt Grou

 

Het InformatiePunt Grou is het adres waar je onvergetelijke herinneringen aan Grou beginnen. Bekend als startpunt van de beroemde pontjes fietsroute, 8 van Grou, biedt het je zomer en winter actuele toeristische en recreatieve informatie van het dorp en haar omgeving. Je boekt er je rondvaarten en dorpswandelingen waarin je kennismaakt met de verrassend rijke geschiedenis.

Of je nu wil winkelen, tafelen, overnachten, recreëren, deelnemen aan een van de vele activiteiten of bijvoorbeeld evenementen bezoeken, de vrijwilligers van InformatiePunt Grou informeren je graag. Ook kan je er terecht voor originele Grou souvenirs, Grou Cadeaubonnen en fairtrade artikelen.

Het Dorpsarchief
Het inpandige Dorpsarchief Grou gunt je een blik in het verleden. Aan de hand van een film, diavoorstelling, dorpscanon, als ook talrijke krantenartikelen en literatuur blijven vervlogen tijden levendig. Ben je op zoek naar voorouders uit Grou, wil je informatie over een bepaalde plek in het dorp of over de geschiedenis in het algemeen, dan heb je grote kans om hier je antwoorden te vinden.

Openingstijden
Wintertijd 1 november - 12  december 2023
Maandag:    Gesloten
Dinsdag:      Gesloten
Woensdag:  11.00 - 15.00 uur
Donderdag: 11.00 - 15.00 uur
Vrijdag:        11.00 - 15.00 uur
Zaterdag:     11.00 - 15.00 uur
Zondag:       Gesloten

Van 13 december t/m 31 januari is het InformatiePunt Gesloten. 
Heb je een vraag of wens je informatie? Wij zijn altijd bereikbaar via: info@grou.nl 

Onze enthousiaste vrijwilligers heten je van harte welkom!