Jeugdkeatsen & Kabouterkeatsen

Jeugdtrainen en competitiekaatsen

Voor de jeugd is er trainen op maandagavond van 18:30 tot 19:30 uur. De indeling van de groepen wordt bepaald in overleg met de TC en jeugdtrainers. De indeling gaat op grond van categorie, leeftijd en kwaliteit.

Op woensdagavond is er competitiekaatsen. Dit vindt plaats vóór de competitie van de senioren. De competitieavond begint om 18:30 uur en de meeste wedstrijden zijn dan ongeveer rond 19:30 uur afgelopen. Voor het competitiekaatsen kun je je op maandagavond op de training opgeven. Maar ook via onze website. Opgave moet plaats vinden voor dinsdagavond 20:00 uur. Hier geldt: te laat is te laat! Wanneer de jeugd op woensdag op het veld komt zijn de parturen al bekend en kan men meteen gaan kaatsen.

Ben jij in het voorjaar en in de zomer graag in de buitenlucht en wil jij spelenderwijs lekker sporten? Dan is kabouterkaatsen misschien wel wat voor jou!
Het Kabouterkeatsseizoen start in april op maandagavond van 18.30 – 19.00 uur. Je mag als kabouter 10 keer trainen voor maar € 10 om te kijken of het wat voor je is.
Tot dan!

Meer informatie en aanmelden via:
www.wetterlan.nl
jc.itwetterlan@gmail.com