MS Markol

Stichting Gehandicapten Watersport Grou

De Stichting Gehandicapten Watersport Grou stelt zich ten doel het, zonder winstoogmerk, bevorderen van watersport gebonden recreatie in Friesland voor mensen met een beperking.

De MS Markol kan worden geboekt door verenigingen, stichtingen of organisatie voor mensen met een handicap. De mogelijkheid bestaat een dagtocht of een meerdaags arrangement te boeken. In overleg met de gebruikers kan opmaat een route en activiteitenprogramma worden georganiseerd.

De MS Markol vaart speciaal voor (oud-)Grousters die door een beperking niet meer zelf het water op kunnen. Wil jij of iemand in je omgeving heel graag nog een keer de Grouster wateren op, maar is dat om lichamelijke beperkingen niet mogelijk? Stichting Gehandicapten Watersport Grou nodigt je uit om samen met nog 1 persoon kosteloos mee te varen. Alle leeftijden zijn welkom.

Let op! Afhankelijk van de Corona maatregelingen weten we wanneer we weer mogen varen, hou daarom onze website in de gaten.
Je kunt aan boord zowel binnen als buiten zitten om heerlijk te genieten van je vaartocht! De Markol is juist goed toegankelijk voor minder-validen en beschikt over een invalidenlift en -toilet.

 

Afbeelding met tekst, illustratie</p>
<p>Automatisch gegenereerde beschrijving

Meer informatie via:
W: www.msmarkol.nl
E:  info@msmarkol.nl